Forum home BikeRadar team Discuss the website with the team

'View Your Posts' doesn't work

GrillGrill Posts: 5,610
Whenever I hit the 'view your posts' link I encounter the following error:

General Error
connection to 89.167.142.161:9312 failed (errno=113, msg=No route to host)
Please notify the board administrator or webmaster: [email protected]
English Cycles V3 | Cervelo P5 | Cervelo T4 | Trek Domane Koppenberg

Posts

  • arran77arran77 Posts: 9,260
    I think it's kaput along with the search, PM's and user control panel :wink:
    "Arran, you are like the Tony Benn of smut. You have never diluted your depravity and always stand by your beliefs. You have my respect sir and your wife my pity" :lol:

    seanoconn
  • blu3catblu3cat Posts: 1,016
    The cynical amongst us would note that the useful user based bits don't work, whilst the honking great big adverts seem to be fine.

    But of course we are not that cynical.
    "Bed is for sleepy people.
    Let's get a kebab and go to a disco."

    FCN = 3 - 5
    Colnago World Cup 2
  • navrig2navrig2 Posts: 1,703
    blu3cat wrote:
    The cynical amongst us would note that the useful user based bits don't work, whilst the honking great big adverts seem to be fine.

    But of course we are not that cynical.

    Of course we are not that cynical. The interesting bit is that the adverts will still continue to work well after the point at which most of the members will have moved on to another forum as a result of the useful bits not working.

    Could the last Moderator switch off the light on the way out please? :lol:
Sign In or Register to comment.