Forum home BikeRadar team Discuss the website with the team

Smilies don't appear to work

VelonutterVelonutter Posts: 2,437 Lives Here
Hi Lads,

Tried a few times now and trying to add a smilie doesn't seem to work.

I'm using Firefox 8.0 with Windows 7
«1

Posts

  • Jeff JonesJeff Jones Posts: 1,865 Editor
    You're right - I can get one in then they stop working.

    Firefox 3.6.12 / Windows XP
    Jeff Jones

    Product manager, Sports
  • nicklousenicklouse Posts: 81,520 Lives Here
    nothing happening here with them.

    FF8 and win7
    "Do not follow where the path may lead, Go instead where there is no path, and Leave a Trail."
    Parktools :?:SheldonBrown
  • josnorjosnor Posts: 207 Lead Developer
    :D:):(:o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :|:mrgreen:

    Edit: well Chrome appears to work...
  • josnorjosnor Posts: 207 Lead Developer
    Works on FF7 too for me. When you say 'add a smily', do you mean clicking on the smilies on the right of the text area doesn't work?
  • nicklousenicklouse Posts: 81,520 Lives Here
    yep clicking on a smilie on the right just makes the screen move. no smilie added. :( but using
    :(
    
    does
    "Do not follow where the path may lead, Go instead where there is no path, and Leave a Trail."
    Parktools :?:SheldonBrown
  • VelonutterVelonutter Posts: 2,437 Lives Here
    josnor wrote:
    Works on FF7 too for me. When you say 'add a smily', do you mean clicking on the smilies on the right of the text area doesn't work?

    Sorry for the late reply, yep when I click the smilie on the right it doesn't put it into the post.
  • VelonutterVelonutter Posts: 2,437 Lives Here
    Still not fixed lads.
  • on the roadon the road Posts: 5,631
    It's still not fixed.
  • bompingtonbompington Posts: 7,674
    josnor wrote:
    :D:):(:o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :|:mrgreen:

    Edit: well Chrome appears to work...
    No it doesn't, not for me (Chrome / W7.64)
  • VelonutterVelonutter Posts: 2,437 Lives Here
    Firefox 8.0 definitely doesn't work!
  • Redhog14Redhog14 Posts: 1,377
    :)
    
    :-)
    
  • Redhog14Redhog14 Posts: 1,377
    Still no smillies, using Firefox, IE v 8 and 9 and Android.
  • VelonutterVelonutter Posts: 2,437 Lives Here
    Been going on for nearly three months now lads, any chance we can have a fix?
  • rozzer32rozzer32 Posts: 3,561
    Velonutter wrote:
    Been going on for nearly three months now lads, any chance we can have a fix?

    +1
    ***** Pro Tour Pundit Champion 2020, 2018, 2017 & 2011 *****
  • Stevo_666Stevo_666 Posts: 46,769
    rozzer32 wrote:
    Velonutter wrote:
    Been going on for nearly three months now lads, any chance we can have a fix?

    +1
    +2.

    Can't believe this can't be fixed if someone puts their mind to it.
    "I spent most of my money on birds, booze and fast cars: the rest of it I just squandered." [George Best]
  • rozzer32rozzer32 Posts: 3,561
    Are you actually doing anything about this Mods??? Or are you just making another cup of coffee ;)

    At least give us an update or something. No point in having something there if it doesn't work!!
    ***** Pro Tour Pundit Champion 2020, 2018, 2017 & 2011 *****
  • josnorjosnor Posts: 207 Lead Developer
    It's on our list - hopefully we'll get round to it next week or the week after.
  • bompingtonbompington Posts: 7,674
    Another problem which might have a related cause - clicking on the upload attachment tab just makes my page jump to the bottom, similar to the way clicking on a smiley makes it jump to the top :-(
  • nicklousenicklouse Posts: 81,520 Lives Here
    this all seems to be tied into the opening links in a new window.

    turn it off and smilies work.
    "Do not follow where the path may lead, Go instead where there is no path, and Leave a Trail."
    Parktools :?:SheldonBrown
  • VelonutterVelonutter Posts: 2,437 Lives Here
    nicklouse wrote:
    this all seems to be tied into the opening links in a new window.

    turn it off and smilies work.

    That's OK Nick, but then we are back to the problem of opening links in a New Window, can we not just resolve the problem?
  • bompingtonbompington Posts: 7,674
    nicklouse wrote:
    this all seems to be tied into the opening links in a new window.

    turn it off and smilies work.
    So they do: which means we now have a choice of two behaviours that we want, but we can have only one of them and not the other. Genius. :roll:
  • bompingtonbompington Posts: 7,674
    AAAAAAAAAARRRRRGGGGGHHHH!

    I tried to concentrate, I really did.

    But that's now three times in about 5 minutes I've followed an external link and then closed the tab, thus losing the thread I was browsing.


    CAN YOU PLEASE FIX THIS RIDICULOUS ISSUE? :( :? :evil: :roll: :!: :!: :!: :| :evil:
  • t.m.h.n.e.tt.m.h.n.e.t Posts: 2,265

    Someone needs to, do this :)
  • nicklousenicklouse Posts: 81,520 Lives Here
    Velonutter wrote:
    nicklouse wrote:
    this all seems to be tied into the opening links in a new window.

    turn it off and smilies work.

    That's OK Nick, but then we are back to the problem of opening links in a New Window, can we not just resolve the problem?
    but now the people who do these things can sort it.

    see the other thread should be good next week.
    "Do not follow where the path may lead, Go instead where there is no path, and Leave a Trail."
    Parktools :?:SheldonBrown
  • VelonutterVelonutter Posts: 2,437 Lives Here
    nicklouse wrote:
    Velonutter wrote:
    nicklouse wrote:
    this all seems to be tied into the opening links in a new window.

    turn it off and smilies work.

    That's OK Nick, but then we are back to the problem of opening links in a New Window, can we not just resolve the problem?
    but now the people who do these things can sort it.

    see the other thread should be good next week.

    Cheers Nick
  • MattC59MattC59 Posts: 5,408
    Velonutter wrote:
    nicklouse wrote:
    Velonutter wrote:
    nicklouse wrote:
    this all seems to be tied into the opening links in a new window.

    turn it off and smilies work.

    That's OK Nick, but then we are back to the problem of opening links in a New Window, can we not just resolve the problem?
    but now the people who do these things can sort it.

    see the other thread should be good next week.

    Cheers Nick

    hope so, I've jsut discovered the same problem !
    Science adjusts it’s beliefs based on what’s observed.
    Faith is the denial of observation so that Belief can be preserved
  • josnorjosnor Posts: 207 Lead Developer
    Just to let you all know, this should be fixed now.
  • VelonutterVelonutter Posts: 2,437 Lives Here
    Yep thanks :D:mrgreen::lol: :twisted:
  • t.m.h.n.e.tt.m.h.n.e.t Posts: 2,265
    eet verks
  • on the roadon the road Posts: 5,631
    Yep, working :mrgreen: 8) :) :P
Sign In or Register to comment.