Forum home BikeRadar team Discuss the website with the team

Not new topic, but I can't get HTML to work

HonestAlHonestAl Posts: 406
Despite setting Always allow HTML in my profile I can't get HTML tags interpreted. So any images I try to post simply display the URL of the image. I always get HTML is OFF displayed when I try to post a topic.

I'm sure I'm doing someting simple wrong. Looked at other posts around this and I've not got the "Disable BBCode in this post" box checked.

Help please

Thanks
"The only absolute statement is that everything is relative" - anon

Posts

  • whyamiherewhyamihere Posts: 7,336
    Are you trying to use actual HTML or BB Code? BB Code will work, HTML won't.
  • HonestAlHonestAl Posts: 406
    Thanks for the quick reply. I'm trying to post links to pics, where the photo rather than the URL is displayed

    http://farm4.static.flickr.com/3563/345 ... 12.jpg?v=0
    When I try to use the tag buttons I simply get the text of the tag displayed
    [img][/img]http://farm4.static.flickr.com/3563/345 ... 12.jpg?v=0

    When I preview this I get the "[img]http: etc etc" displayed. I haven't actually tried to submit the page (so maybe it will work when I submit it) cos I didn't want to have to try to correct it[/img]
    "The only absolute statement is that everything is relative" - anon
  • whyamiherewhyamihere Posts: 7,336
    This is a problem with the URL that Flickr gives. The forum software is expecting to see something like .jpg on the end of the url, but the Flickr url ends in ?v=0 instead. Remove the ?v=0 so that your code looks like this:
    [img]http://farm4.static.flickr.com/3563/3454561385_8f07c91a12.jpg[/img]
    

    And the result will be like this:

    3454561385_8f07c91a12.jpg
  • HonestAlHonestAl Posts: 406
    cool, thanks very much for the help
    "The only absolute statement is that everything is relative" - anon
Sign In or Register to comment.