Cycliq Fly12CE - Strava overlay

General bike chat that does not fit elsewhere
Yost
Posts: 43
Joined: Mon Feb 09, 2015 12:55 pm

Cycliq Fly12CE - Strava overlay

Postby Yost » Mon Sep 16, 2019 18:57 pm

I don’t know if I’m being dim but I cannot work out what I need to do to get this to work. I have connected my Strava account using the CycliqPlus app but I assume I need to do more than this. Do I need to have actually recorded the same ride I’m filming using my bike computer (Elemnt in my case), or do I need to have the Cycliq and/or Strava apps connected when I film my ride? Or is there something else? Cheers.

ibr17xvii
Posts: 86
Joined: Tue Apr 23, 2019 17:56 pm

Re: Cycliq Fly12CE - Strava overlay

Postby ibr17xvii » Tue Sep 17, 2019 05:46 am

If it's any consolation I couldn't get it work either when I had a Fly12, the software is awful which was one of the reasons why I got rid of it.

kingrollo
Posts: 3213
Joined: Fri Jun 27, 2008 12:09 pm

Re: Cycliq Fly12CE - Strava overlay

Postby kingrollo » Tue Sep 17, 2019 20:20 pm

this might help

https://www.youtube.com/watch?v=5a6REg5YwWQ

I did get it to work once - but it was horribly out of sync, but I think I used garmin software not cycliq


Return to “Road General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests